Топ И на блогбегето за 2022г.

Изтърколи се още една година. Хубава, лоша, няма значение, защото престижната класация за топ Идиот на блогбегето е вече тук. Конкуренцията и тази година е голяма и безпощадна. Но… Комисията в мое лице (и задник) взе тежкото си решение. И то е: (фанфари тук)

Първо място – Божинката с шармантната идиотия “ Човечеството е създадено в лаборатория през 18 век“ (Видео с резултати от пиявици пили кръв от болен от Ковид, ваксиниран срещу Ковид и болен от СПИН., Рептилия в парк „Вигеланд“- Осло). Божинката е младеж 70 годишен, но твърдо изпревари такива корифеи на идиотията като Булята и Захаринчо.

Булята тази година отстъпва първото място, но след титанична борба – „Втори напълно ваксиниран журналист УМИРА на Световното първенство по футбол… какво ги убива?“, Русия не води война с Украйна…, Великобритания трябва да се храни по-малко…,  Биологичната ценност на сланината е в пъти над тази на кравето масло и мн. др.

Разочаровани тази година е ксероксът на блогбегето Захаринчо. Той дотолкова е занемарил преписването, че даже не поглежда какво му е превел гугъл транслейт – Бронеустойчива броня, направена от човешки клетки? Учените създават гел, който спира свръхзвукови снаряди (бах маа му бронеустойчива броня), Вируси не съществуват (няма бе, не разбрахте ли?),  Бил ли е Дядо Коледа психеделичен знахар?  (че как?),  Широко разпространени рискове от „зимно убийство“ в пшеницата в САЩ се издигат на фона на предстоящ студен взрив (ко речи?).

Тази година трябва да въведем и 2 нови категории. Първата – сюрдебилизъм. Втората „Фантазийни преразкази на Библията“. Познайте кои ще са лауреати там.

На спечелилите – честито! И нови творчески успехи през 2023г.

Реклама

1 коментар за “Топ И на блогбегето за 2022г.

  1. Svinka

    Естествено модераторските свини на блогбегето изтриха поста. Нормално. Там става модератори такива, които са се провалили на интервюто за чистач на градските кенефи.

    Харесвам

Коментари са забранени.