Топ идиот на блогбегето за 2023г.

Измина и тази година и е време за ежегодната ни класация за топидиот на блогбегето. За съжаление тази година един от най-титлованите състезатели Захариадата даде фира и изчезна някъде. Но… „въздигнаха се нови гласове“ и липса на участници в тази шармантна надпревара не липсват.

След дълго и задълбочено изучаване на творчеството на нашите състезатели, проследяване на цялостния им принос и множество други критерии, комисията определи:

Първо място – Булята с епохалното си откритие за наличието на мозък в червата си (особено в дебелото черво):

20.12 15:56 – Броят на невроните в червата е по – голям от този в мозъка
Червата са първият ни мозък.

Но откритията и не свършват до тук. Нека си припомним по-знаменателните: „29.12 19:28 – Фалшива ли е куркумата ви?“, „29.12 13:05 – Финландците започват да пестят от всичко: това се случи със страната, която влезе в НАТО без да се замисли“, „28.12 16:17 – ООН и Световният икономически форум планират да използват глобалната водна криза, за да придвижат глобалисткия дневен ред срещу човечеството“, „28.12 14:14 – Как да различим фалшивата сметана“, „27.12 18:29 – Изчистването на лимфната система спасява от еверското лечение“, „18.12 17:11 – Шокиращи нови доказателства сочат, че Израел използва уранови и неутронни бомби в Газа“ и т. н.

Ако до сега се чудехме как същество без главен мозък, като булята, е способно да прави толкова открития, загадката е решена – нейният главен мозък е в дебелото и черво, облъчен от израелска неутронна бомба.

Почетното второ място заема Божинката. Божинката цяла година се опитва да настигне булята, но уви! Малко не му достигна. Божинката, като цяло, е зает с по-патриотични постове (07.12 16:48 – Извънредно! Изтече програмата за изтребване на българския народ) или директно скача във фундаменталната наука (14.12 11:31 – Земята не е плоска! Прост експеримент у дома и други аргументи. Нагледни опити, а не компютърна графика и фотошоп!). Божинката е открил и нещо наречено „Ченнелинг“. Какво е нямаме представа, но важното е, че работи и с живи, и с умрели. Примерно – „12.12 18:58 – Ченнелинг с Елена Зеленска за продажба на деца на педофили.“, 30.11 18:23 – Ченнелинг с Лев Троцки – за Украйна, хазарският Каганат, кой ни управлява“.

Божинката, за съжаление, и тази година не можа да се опази от пръскането на самолетите, което явно доведе до изоставането в класацията.

Третото място се заема от „нов глас“. Чистачът на плевенския театър и изявен графоман – Цефуля. И то с приносЪ във визуалните изкуства – аватар кат’ цяла дисертация за сексуалните патологии:

Да честитим на спечелилите и да им пожелаем нови творчески успехи през 2024г.